Pesterzsébet Önkormányzatának Humán Szolgáltatások Intézménye

Bölcsődénk Pesterzsébet szívében található. Mivel központi részen helyezkedik el, jól megközelíthető gyalogosan, személygépkocsival és tömegközlekedési eszközzel is. A jó közlekedés miatt a szülők gyorsan és könnyen elhelyezhetik gyermeküket bölcsődénkben. Közvetlen környezetünkben óvoda és iskola üzemel, ami a testvérek elhelyezését biztosítja.

Intézményünk 136 férőhellyel, 10 csoporttal működik. A csoportszobák jól felszereltek, esztétikusak, otthonosak, így elősegítik gyermekeink komfortérzetét. 22 szakképzett gondozónőnk biztosítja a szeretetteljes légkört, segítik a gyermekek egészséges testi szellemi fejlődését. A bölcsődei időszak alatt ugyanabban a csoportban maradnak, ugyanaz a gondozónő neveli gondozza a gyerekeket. A helyi és a személyi állandóság biztonságot nyújt a gyerekeknek.

A szabad levegőn tartózkodás korszerű mozgásfejlesztő játékokkal, fedett homokozóval felszerelt árnyas udvarban történik. A bölcsőde tálalókonyhával rendelkezik, az egészséges, életkornak megfelelő ételek a Kossuth Bölcsődében található bölcsődei főzőkonyhában készülnek. Játékos tevékenységek kezdeményezése évszakok, ünnepkörök vagy kiválasztott témakörök szerint. Közös kirándulásokat szervezünk szülőkkel és gyerekeikkel ami a külső környezet és egymás mélyebb megismerését segíti elő.

Bölcsődénk "Segítség a gyermekért" nevű alapítványt működtet, ami révén folyamatosan tudjuk pótolni és korszerűbbé tenni gyerekeink játékeszközeit.

Amennyiben megnyerte tetszésedet a bölcsődénkben folyó élet, nyitva áll a kapunk, szeretettel várunk, légy a kis lakónk néhány évig!